Barnas verdensdag

25. mars 2017 kl 11.00 – 15.30 på Sølvberget

Lørdag 25. mars inviterer vi til gratis familiefestival med verksteder, aktiviteter, dans, utstillinger og matmarked. Ta med hele familien på en fantastisk rundreise gjennom verdens kontinenter. Gå på oppdagelsestur og finn morsomme ting du kan lage, oppleve eller smake på. I år tar vi turen ut i verdensrommet. Byens mange skoler og barnehager har laget ufoer og romskip til utstillingen. Det er klart for barnas egen festival på Sølvberget!

I år kan du blant annet oppleve forestillingen «Hopp i havet» av Tullus, se filmen «Se opp!» på kino, bygge romskip med Papperiet, lære Bollywood-dans, få afrikanske fletter, ansiktsmaling og mye mer!

Samarbeidspartnere: Stavanger kommune, Stavanger kulturskole, FN-sambandet, Kulturtanken, SF Kino Stavanger og organisasjonene i Internasjonalt kulturnettverk.

Mvh,
Internasjonalt kulturnettverk

Fullstendig program finner du her:
https://stavanger-kulturhus.no/…/Velkommen-til-Barnas-verde…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.